Ce este Tangle?

Ce este Tangle?

Tangle este un instrument promotional inedit, provenit dintr-o sculptura futuristica. Greu de definit in cuvinte, acest obiect poate fi inteles numai prin simturi, odata ce l-ai luat in maini. Magia Tangle rezida in miscarile sale intr-o infinitate de forme ce creeaza o stare aparte fiecarei persoane. Efectul calmant se exercita asupra oricui il roteste pentru a-i descoperi secretele. Datorita modului in care este conceput, avand la baza teoria curbei infinite, nu are inceput, nici sfarsit.

Cu miscarile sale intr-o infinitate de forme, Tangle creaza dependenta, uimeste si capteaza atentia. Poate cel mai versatil obiect promotional – poate fi un puzzle, un obiect antistress, o mini sculptura, un obiect didactic sau chiar un obiect cosmic cu puteri speciale. Posibilitatile sunt limitate doar de imaginatia ta!

Tangle nu tine cont de varsta, este atat pentru femei cat si pentru barbati, pentru adolescenti dar si pentru copii, pentru ca entuziasmeaza, relaxeaza, dezvolta creativitatea si imaginatia artistica.

“Tangle-urile sunt cunoscute ca fiind unelte ce ajuta creierul, deoarece acestea pot spori atentia prin miscarile lor” spune

tangle michael jackson

tangle michael jackson

Angela Searcy, consultant educational si specialist neuropediatrie la Centrul de Diagnosticare Neuropsihologica din Illinois / SUA. Prelegerile, prezentarea de idei si directii noi reprezinta o forma de invatarea pasiva, prin care elevii primesc informatii. Cercetarile neurostiintifice arata ca printr-un angajament activ creierul invata cel mai bine. In urma studiilor efectuate, Angela Searcy constata ca elevii care manipuleaza aceasta mica jucarie retin mai bine informatiile primite – o activitate pasiva imbinata cu una activa stimuleaza mai bine activitatea catre care este indreptata atentia:Citeste tot articolul

Misiunea Tangle-ului de a ajuta copii de toate varstele sa descopere o metoda noua de a invata mai usor si mai bine, se materializeaza odata cu cartea lansata de compania mama Tangle Creations: Teaching with Tangle Brain Tools:The Playful Path to Meaningful Learning, ce vine in ajutorul parintilor si profesorilor.


“Tangle-urile sunt reutilizabile, au un pret accesibil, si pot fi usor introduse in jocurile educative. Richard Zawitz, inventatorul Tangle isi canalizeaza atentia foarte mult asupra oamenilor si mai ales a copiilor, reusind sa convinga prin fapte ca obiectul creat de el nu este o simpla jucarie, ci are un rol important in stimularea imaginatiei, regasirea puterii de concentrare si nu in ultimul rand formarea unui copil.

Tangle se impanzeste peste tot cu rapiditate, si devine un promotional ce aduce campanii de succes pentru multe firme mari de pretutindeni.