Tangle ca material promotional

Tangle ca material promotional

Fiecare firma cauta sa isi investeasca bugetul de marketing intr-un mod cat mai eficient, pentru a obtine maximum de rezultate cu cheltuieli minime.

custom made tangle

custom made tangle

Tangle este o solutie optima pentru aceasta dilema, cu atat mai mult pentru ca formele pe care le poate lua pot sugera totul: de la distinctie si rafinament pana la jucarie pentru copii, de la obiect flexibil si versatil pana la scupltura grea si impresionanta.

Toate jucariile Tangle prezente in oferta noastra sunt personalizabile. Majoritatea suporta imprimare prin tampografie, insa acolo unde acest lucru nu este posibil se poate personaliza prin adaugarea unei figurine cu breloc. Pentru Tangle din aliaj personalizarea se face prin gravura.

Oferim de asemenea posibilitatea de impachetare personalizata si de insert de leaflet personalizat in policromie. Pentru cantitati mari se pot confectiona cutii personalizate 100% – atat prin forma cat si prin imprimare.

Lipsit de inspiratie? Contacteaza-ne pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de promovare pentru firma / produsul pe care il reprezinti.
Sau inspira-te din povestile de succes ale marilor companii.